For at Danmark kan nå målet, om at reducere udledningen af CO2 med 70% inden 2030, samt at blive uafhængige af fossile brændstoffer inden 2050, så er det nødvendigt at alle sejl sættes til nu.

Vi vil gerne gøre det enkelt og nemt for dig og din familie at spare mange penge på din elregning, endda helt uden at spare på strømmen! Samtidig kan vi hjælpe Danmark med den grønne omstilling og spare miljøet for udledning af mange tons CO2.

IBESS - Intelligent energilagring
Hvad er meningen?DOBBELTKLIK FOR FULD SKÆRMTIL NÆSTE SLIDE
Hvad er Teradan og IBESS?IBEES er et intelligent, innovativt, bæredygtigt strømopbevaringssystem.

Det består af et effektivt batterianlæg som oplader strøm direkte fra elnettet, som husstanden så kan bruge efterfølgende, når der er behov.

Det hele styres helt automatisk og intelligent af IBESS, som køber strømmen for dig, ved hjælp af en yderst effektiv metode som kaldes "Energi Arbitrage".

Teradan er selskabet som bygger IBESS.
Prisen på strøm varierer meget over et døgn og prisen ændres fra time til time og fastlægges én gang i døgnet af Nord Pool.

IBESS benytter sig af Energi Arbitrage. Nemlig at købe strøm, når taksten er lav og bruge strømmen igen i de perioder, hvor tarifferne eller elprisen er på sit højeste.

På den måde er det ikke nødvendigt at spare på strømmen. Men at købe på det helt rigtige tidspunkt, når den er billigst og kommer fra vedvarende energikilder og dermed er 100% grøn!
Hvad er Energi Arbitrage?
Det innovative i IBESS ligger i den intelligente styring via software i skyen, som kan opdeles i tre forskellige strømprofiler. De bruges til styring af batterianlæggets opladningssekvens. Den opdeles i rød, gul og grøn.

RØD: Du kan vælge at lade IBESS kun købe strøm når prisen er lav.
GUL: IBESS sørger for max kapacitet på batteriet hele tiden.
GRØN: Du kan vælge at IBESS kun køber 100% grøn strøm
Hvad er strømprofiler?
Hvad er IBESS?For at vi kan optimere dit Teradan batterianlæg, til den absolut bedste kapacitet af strøm, lige præcist når du skal bruge det, har vi brug for IBESS (Intelligent Battery Energy Storage System).

IBESS er Intelligent og 100% fuldautomatisk. Det kan nemlig forudse hvornår du eller din husstand har behov for strøm. IBESS benytter sig nemlig af data fra dit forbrugsmønster til at forudse dit strømforbrug.

Det synes vi, ikke bare smart, men også yderst Intelligent!
Køb kun strøm når den er grønDu kan via en APP, fortælle IBESS at den kun må købe strøm, når den er 100% grøn. Det betyder, med andre ord, at du kan vælge at IBESS kun må købe strømmen fra vedvarende energikilder.

Så er prisen måske ikke helt så lav, som den ellers kunne have været. Men til gengæld er din samvittighed helt i top, da du dermed spare miljøet for yderligere CO2 udledning.

Det mener vi også er mindst lige så intelligent!
Med IBESS installeret, har vi målinger der viser at en husstand kan spare, op til 50-70% på elregningen. Det betyder at en almindelig husstand på 4 personer, nemt kan spare ca. 8.000-12.000 kr. om året og ofte meget mere!Læs mere på ibess.dkGÅ TIL ibess.dkSPØRGSMÅL SÅ KONTAKT OS HERTIL FORSIDEN AF TERADAN
TIL FORSIDEN AF TERADANTILBAGE TIL FORRIGE SIDE

VEND VENLIGST TELEFONEN TIL HORISONTAL / VANDRET OG DOBBELTTRYK PÅ PRÆSENTATIONEN